Međugorje N1
foto:N1

Kraljica Mira objavila je sinoć kako se zbog preporuka Svjetske zdravstvene organizacije u sljedeća dva tjedna više neće osobno ukazivati Vicki i ostalim vjernicima. Umjesto toga, Gospa će poput pape Franje koristiti tehnologiju videopoziva koja će joj omogućiti da se ukaže svim prisutnim vjernicima bez straha od širenja koronavirusa.

Ovo je prvi put u četrdeset godina da je Gospa objavila kako osobno neće sudjelovati na ukazanjima, ali vjernici su puni razumijevanja jer i sami strahuju zbog potencijalnog širenja koronavirusa. Budući da je otkazana nastava, Gospa je tražila da joj instaliraju satelitsku antenu kako bi Isus mogao pratiti redovnu nastavu na HRT-u, pa su joj ujedno instalirali i aplikaciju za videopozive, koja će uvelike pomoći oko ukazanja u ovim teškim vremenima.

Ukazanja putem videolinka odvijat će se u nešto drugačijem vremenskom rasporedu. Iako se do sada redovno ukazivala u 17:40, Gospa je zamolila Vicku da termin pomaknu za 20:15 kako bi Gospa stigla pogledati sve najnovije vijesti koje kreću od 18:00 sati.

Vicka je do sada dobila devet tajni od Gospe, a sada očekuje i desetu, za koju pretpostavlja da će biti Gospin privatni broj mobitela, kako bi mogle obavljati video ukazanja, neovisno o lokaciji na kojoj se nalazila.

Možda ste propustili

Kao osvetu za burek sa sirom, Bosanci počeli peći štrukle s mesom

Sukob oko bureka sa sirom kulminirao je izravnim napadom Bosne i Hercegovine…

Otkriće koje je uzdrmalo Njemačku: Inspektor Rex bio je doušnik UDBA-e

UDBA je Rexu pristupila kasnih 80-ih, dok je kao nezaposleni glumac lutao ulicama Beča, te mu ponudila da za 20 kg vrhunskih psećih kuglica i kilogram poslastica mjesečno radi za njih, na što je Rex pristao.

Čaša vode je zbog milijardu spašenih života favorit za Nobelovu nagradu za mir

Norveški odbor za Nobelovu nagradu za mir ove godine će kao laureata…

Sjeverna Koreja snima obradu filma ‘Kako je počeo termonuklearni rat na mom otoku’

Kim Jong Un osobno će režirati obradu hrvatskog filma s naslovom prilagođenim…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

Slovenija želi Hrvatskoj zabraniti korištenje riječi zaljev, slovenskog naziva za more

Slovenska diplomacija uputila je prosvjednu notu Europskom parlamentu jer želi da se…