big brother

Produkcija Big Brothera nedavno je napravila veliku grešku koju je publika primijetila pa je došlo i do javnog priznanja da je cijeli show namješten, zbog čega se i otkazuje. Naime, u nedavnoj emisiji uživo gledatelji su primijetili da je voditeljica Antonija Blaće najavila ulazak u kuću Aninog zaručnika, iako se nije znalo hoće li Ana ostati u emisiji jer je bila nominirana za izbacivanje.

Gledatelji su zato posumnjali da produkcija već zna da Ana neće ispasti tj. da je cijela emisija namještena. Svoje su mišljenje iznijeli i na službenoj Facebook stranici, na kojoj se zatim ukazao i sam Big Brother koji je prokomentirao: “Tako je, namjestili smo kuću, namjestili smo studio, kamere, mikrofone, a i nešto ljudi nam radi na projektu.”

Iako se ova izjava na prvi pogled činila kao sarkazam, oni najpažljiviji gledatelji primijetili su da se zapravo radi o velikoj zavjeri, a svoju su teoriju objasnili ilustracijom koju prenosimo u cijelosti:

 

bb iluminati

Big Brother prokazan je kao Iluminati i promptno je otkazan. Za komentar smo pitali i Iluminate koji su poručili: “Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”