eddie izzard

Britanski komičar Eddie Izzard najavio je kako će u ponedjeljak doći nešto ranije u Zagreb kako bi mogao predati dokumente i zatražiti hrvatsko državljanstvo. Eddie je poznat kao jedan od najvećih protivnika Brexita koji je čitavo vrijeme upozoravao britansku javnost na sve posljedice koje će nastupiti izlaskom Velike Britanije iz Eu, a najviše na probleme s kojim će se susretati njihovi državljani kada ponovno budu morali prelaziti granične i carinske preglede.

-Jel ima nešto gore nego kada vam netko na granici prekopava haljine? – zapitao se komičar.

Iz svega navedenog Eddie je odlučio zatražiti hrvatsko državljanstvo jer je o čuo samo lijepe stvari o hrvatskoj obali, a budući da Eddie nije upoznat sa situacijom na domaćoj političkoj sceni, on još uvijek vjeruje kako je Hrvatska mlada, perspektivna i progresivna europska zemlja. Iz tog razloga ne želimo Izzardu otkrivati previše stvari, jer smo sigurni da će mu hrvatski reality-check vrlo brzo dati materijala za još bolji show od WUNDERBARA. A budući da je i sam najavio politički angažman, tko zna, možda se učlani u Živi Zid ili neki od 13.656 HSP-ova.

Eddie je prije pet godina s komičarskom turnejom „Force Majeure“ Eddie je nastupio u Zagrebu, Osijeku i Dubrovniku, te je bio prvo veliko ime svjetske stand up scene koje je kročilo u Hrvatsku. Kuriozitet je i činjenica da je to bio prvi stand up nastup u Lisinskom koji je rasprodan u samo tjedan dana, što je skoro jednako brzo kao nastup Nives Celzijus. Turneja „ Force Majeure“ ušla je u komičarsku povijest obuhvativši 45 zemalja svijeta, uključujući svih 50 država SAD-a i „progovorivši“ na četiri jezika, postavši tako najobuhvatniji komičarski show ikada nakon HDZ-ovog gospodarskog programa. EDDIE se vraća se korijenima s novim showom koji razvija njegov jedinstven, totalno nestvaran pogled na život, ljubav, povijest i teoriju svemira, a njegovi pogledi na stvarnost su urnebesni gotovo kao i običan razgovor s zagovornikom teorije da je zemlja ravna ploča.

Približava se vrijeme kad ću morati otići na kratko kako bih imao politički život. No prije nego što to napravim, želim nastaviti pružati publici širom svijeta najbolje stand-up-comedy predstave  – naročito u vrijeme Brexit-mržnje i Trump-mržnje. Moj novi show je o svemu – počevši od ljudi tijekom posljednjih 100.000 godina  do pasa koji govore i životinja superheroja. Jedva čekam da dođem i vidim svakoga ponovo!“

EDDIE IZZARD Eddie Izzard se ubraja u najcjenjenije svjetske komičare. Izvodio je rasprodane predstave u cijelom svijetu od Shangaia do Mumbaia, uključujući i noći u Madison Square Gardenu i Hollywood Bowlu. Osim na pozornici moguće ga je vidjeti i u brojnim filmovima („Ocean’s 12“, „Ocean’s 13“, „Mystery Men“, „Shadow of the Vampire“, „The Chronicles of Narnia: Prince Caspian“ i dr.) i TV serijama. „Wunderbar” je izvrsno poniranje u nadrealan i fantastičan svijet Eddieja Izzarda. Show može sadržavati izražajan i maštovit jezik, a izvodi se na engleskom.

Ulaznice potražite po cijenama 260 / 230 i 180 kn na www.ulaznice.hr, u Aquarius Music Shopu, na blagajni Lisinskog i ostalim prodajnim mjestima iz sustava Ulaznice.hr.

Možda ste propustili

Alfa Romeo predstavila motor koji umjesto ulja koristi kremu za ruke kako se vozači više ne bi prljali na svakom koraku

Prljave ruke i minus na tekućem računu oduvijek su bili zaštitni znak…

Islamska zajednica protiv Gay Pridea u Srajevu: To je neprirodno, brak je zajednica muškarca i žene i žene i žene i žene…

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini pozvala je u muslimanske vjernike da…

U Srbiju stiže taksi usluga UBER koja će se za njihovo tržište zvati UBRE

Taksi usluga Uber stiže u Srbiju gdje će se radi brže popularizacije…

Za farmere izlazi posebna inačica legendarnog ruskog terenca pod imenom Lada Njiva

Lada Niva ruski je terenac s pogonom 4×4, kojeg od 1977. godine…

U sjevernokorejskoj verziji Igre prijestolja, Kim Jong-un je vladar svih 7 kraljevstva, prijestolja i to bez igre

Popularna serija dobila je i svoju sjevernokorejsku verziju, jer je čelništvo te…

Šešelj želi eliminirati ‘pedeve’, stručnjaci nisu sigurni radi li se o poreznoj reformi ili o genocidu

Šešelj želi eliminirati pedeve, stručnjaci nisu sigurni radi li se o poreznoj…