Američki tatica Donald Trump na društvenim se mrežama pohvalio fotografijama na kojima pozira u Ovalnom uredu dok mu s jedne strane sjedi srpski predsjednik Aleksandar Vučić, a s druge kosovski premijer Avdullah Hoti.

Trump je podijelio izazovnu fotografiju postizanja gospodarskog sporazuma kao dio svoje predizborne kampanje jer je mislio da je postigao pomirenje između Palestine i Izraela. Trump je uz sliku na Twitteru napisao: ”Povijesni dan! Vaš omiljeni tatica Donald Trump uspio je napraviti ono što ni Isus i Mojsije nisu uspjeli zajedno – pomiriti Židove i Teroriste! Tužno! Nobelova nagrada za mir?”

News Bar neslužbeno doznaje da nije riječ o nesporazumu već o strategiji Trumpovog izbornog tima koji je jednostavno proširio vijest da su Vučić i Hoti predstavnici Palestine i Izraela, što su povjerovali i Trump i njegovi glasači.

Iako su američki mediji pokušali opstruirati Trumpovu kampanju vijestima da se zapravo radi o Srbiji i Kosovu, Trump im je odgovorio: ”Dušmanski mediji ponovno šire lažne vijesti! Vaš omiljeni predsjednik, ja, Donald Trump, obavio je još jednu nemoguću misiju, a umjesto da mi lažni CNN i odvratni New York Times dodjele Nobelovu nagradu kao što su dodijelile Obami, blate…..”, započeo je Trump.

U drugom tweetu dodaje: ”….moju obitelj i samog Boga koji me inspirirao da ostvarim mir na našoj kršćanskoj, svetoj zemljici. Već smo otvorili ambasadu u Jeruzalemu, a uskoro otvaramo i McDonald’s u Gazi. Deus vult!”

Čini se da je svjetski mir nova strategija kojom Trump misli dovršiti svoju predsjedničku kampanju, nakon što njegova prethodna strategija spaljivanja svih diplomatskih odnosa sa svijetom i razumom nije polučila željene rezultate na predizbornim anketama.

U nastojanju da pomiri cijeli svijet, Trump uskoro stiže i u Hrvatsku gdje planira pomiriti influencere i restorane, misleći da miri ustaše i partizane.

Možda ste propustili

Vučić u Washingtonu priznao da je Tesla Hrvat, pogledajte kako je reagirao kad je shvatio što je potpisao

Aleksandar Vučić našao se u nezgodnoj situaciji nakon što je u Washingtonu…

Francuzi snimaju depresivnu dramu o propadanju hrvatske srednje klase kad dođe račun od Holdinga

Mladi par iz srednje klase uspije si priuštiti stan unatoč svim zaprekama…

Na današnji dan umro je heroj naroda koji je čeznuo za nezavisnošću

Na današnji dan umro je čovjek kojeg većina njegovog naroda smatra istinskim…

U BiH otkrivena skupina modernih internet terorista ‘www habija’

U organiziranoj akciji SIPA-e i MUP-a otkrivena je organizirana skupina radikalnih korisnika…

Mladi Hercegovac nakon ženidbe napustio roditeljsko gnijezdo te odselio na gornji kat obiteljske kuće

Mladi Hercegovac nakon ženidbe naputio roditeljsko gnijezdo te je odselio na gornji…

U Srbiju stiže taksi usluga UBER koja će se za njihovo tržište zvati UBRE

Taksi usluga Uber stiže u Srbiju gdje će se radi brže popularizacije…