grudi
Instagram/sindystarlet

Nada iz Bošnjaka kod Županje ove je godine dobila alergijsku reakciju zbog koje sada ima najveće prirodne grudi na svijetu. Naime, 24-godišnjakinja je do ove godine imala opseg grudi 89 centimetara, no svaki put kad čuje ili pročita riječ ”stožer”, dobije alergijsku reakciju zbog koje je peku oči, ima problema s disanjem, a opseg grudi joj se poveća za jedan milimetar.

Dosadašnja rekorderka bila je Annie Hawkins-Turner s opsegom grudi od 177,8 centimetara, no Nada ju je nedavno prerasla i sada ima opseg grudi 180 centimetara. ‘‘Isprva nisam uopće primjećivala promjene jer je nemoguće golim okom primijetiti povećanje od jednog milimetra. Samo sam osjećala bol u prsima, ali mislila sam da je to obična alergijska reakcija, kao od ambrozije”, priča nam Nada.

”Vijesti i komentari o stožeru bili su sve češći pa sam tako jedan dan krajem ožujka doživjela pravi šok kad sam primijetila da su mi se grudi povećale za gotovo deset centimetara. U jednom danu! Od kad sam shvatila što se događa, stvarno pazim koliko gledam vijesti i društvene mreže, no stožer je i dalje nemoguće izbjeći”, žali se djevojka.

”Evo, sada imam najveće prirodne grudi na svijetu pa uskoro mislim otići na operaciju smanjivanja. Eto do čega je došlo… da jedna Slavonka mora ići smanjivati grudi zbog stožera. A to moram obaviti pod hitno jer uskoro će jesen i zima, a tad se predviđa još više spominjanja korone i stožera tako da već sad strepim…”, zaključila je Nada iz Bošnjaka kod Županje.

Djevojka još ne zna hoće li za operaciju moći platiti iz svog džepa ili će sve ići preko dopunskog, no razmišlja da u svakom slučaju tuži medije, stožer, prijatelje i obitelj zbog nanesenih fizičkih boli neprestanim spominjanjem stožera.

Kako izgleda ogromna alergijska reakcija na stožer, pogledajte ovdje:

cenzur