65645db77d66be5482fbb168d99a8e5e

Nakon šokantnog ispadanja od amaterske momčadi, smjene trenera i činjenice da su iscrpili sve trenerske stručnjake u Hrvatskoj i šire, pojavile su se spekulacije da klubu sada samo mađioničar može pomoći. Čelnici su ozbiljno shvatili prijedlog navijača te su odlučili angažirati najpoznatijeg hrvatskog mađioničara Luku Vidovića da napravi ono što sada samo mađioničar može napraviti.

Osim činjenice da je mađioničar, čelnici su na konzultacije pozvali i Milana Tarota koji im je ukazao kako je Luka rođen 13. veljače – na isti datum kao i Hajduk, a uz to je i sin pokojnog Servantesa. Milan je još dodao kako je vjeruje da Luka sluša Whitesnake što je bilo više nego dovoljno referenci za čelnike da donesu odluku o novom treneru trofejnog kluba.

Luku se trenutno nalazi u Umagu na ljetnoj turneji, ali nam je telefonski potvrdio čitavu priču.

“Ja sam upravi pokušao objasniti da sam mađioničar a ne čarobnjak…

Luka je dobio odriješene ruke u slaganju stručnog stožera pa je zbog težine zadatka za pomoćnog trenera pokušao angažirati Copperfielda ili Blaina, no i oni su mu sugerirali kako bi za ovaj slučaj trebao angažirati nekog čarobnjaka pa je u ponedjeljak dogovorio sastanak s Merlinom i Gandalfom.

Svi se slažu da će ovo biti vrlo teška misija, no ukoliko ne uspije u naumu i suoči se s bijesnim navijačima koji bi mogli utrčati u teren da ga pretuku, Luka se planira osloniti na svoj najpoznatiji trik:

Uvijek mogu nestati!