kelly brook cenz

Kelly Brook rođena je u Rochesteru u Velikoj Britaniji, koja je nekada bila hrvatska provincija. Iako su joj čistokrvni hrvatski roditelji dodijelili ime Krbava Potočnjak, ona je prevela svoje ime na engleski kako bi olakšala snalaženje u poslovnom svijetu i postala Kelly Brook.

Naše gore list nedavno se našao na meti sumanutih fanatika pod nazivom ‘Zaštitari voća i povrća’ koji su masovno prijavili njezinu fotografiju, zbog čega je na kraju dobila i otkaz. Naime, Kelly je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj ‘brutalno cijedi voće i zlostavlja ga’, što je uznemirilo ‘Zaštitare’.

Fotografija je prikupila rekordan broj prijava pa je reagirao Instagram, ali i njezin poslodavac, Kemir iz Jajca. Kemir je vlasnik kafića u Jajcu koji je posvećen Kelly i ima oko 100 njezinih slika povješanih po kafiću. Tvrdi da je Kelly tamo radila kao konobarica, ali da joj je morao dati otkaz jer je fotografijom sablaznila ljude.

Kontroverznu fotografiju možete pogledati u nastavku, no upozoravamo vas da bi mogla uznemiriti ljubitelje voća i povrća.

kelly brook2