banane u pidjami

Kao bomba je odjeknula vijest da je australska policija uhitila Bananu Jedan, poznatiju kao B1, i Bananu Dva, poznatu kao B2, slavne televizijske ličnosti koje su godinama zabavljale djecu, mlade i ljude u kasnijem stadiju Alzheimera. Policijski detektivi otkrili su stotine tisuća fotografija i snimaka na kojima Banane u pidžami odvlače malu djecu u krevete i tamo ih slikaju polugole. I policija je bila šokirana količinom otkrivenih fotografija.

Vatikanska knjižnica nema toliko knjiga koliko je tu bilo pedofilskog materijala. Možda vatikanska knjižnica ima isto toliko pedofilskog materijala, ali knjiga sigurno nema – objasnio je glasnogovornik melburnške policije Bruce Wane.

Nakon što su Banane postale poznate u Australiji, Americi i diljem svijeta, nije im bio problem putovati svijetom i oblačiti djecu u pidžame te iskorištavati taj trenutak presvlačenja kako bi onda uzimale fotografije gole djece. Onda su tisuće takvih fotografija skupljale i, vjeruje se, dijelile s ostalim pedofilima i modnim kreatorima na internetu.Kako samo prije nismo primijetili ništa neobično?! Sada kad čovjek promisli, sve je jasnije. Banane su stalno u zatvorskoj odjeći, ne bi mi bilo čudno da su pobjegle iz zatvora. A uostalom, svi znamo na što asociraju “banane u pidžami”. Kako je to TV kuća dopustila?! – uzrujano je rekao jedan od roditelja zlostavljane djece .

Banana B1 brani se šutnjom, a B2 je pokušala pobjeći, napala policajce i tek je svladana sa psima i palicama.

Nije me briga što će mi se dogoditi. Svaki put kad ta djeca ugledaju shake od banane, sjetit će se mene, muahahahahaha ! – manijakalno se derala B2 dok su je odvodili.

Možda ste propustili

Francuzi snimaju depresivnu dramu o propadanju hrvatske srednje klase kad dođe račun od Holdinga

Mladi par iz srednje klase uspije si priuštiti stan unatoč svim zaprekama…

PAPA PORUČIO HOMOFOBIMA: “Ljubite bližnje kao što ljubite svoje koze. Dobro, ne baš toliko…”

Nakon što je uočio neobičan trend kod nekih vjernika, papa je uputio…

Islamska zajednica protiv Gay Pridea u Srajevu: To je neprirodno, brak je zajednica muškarca i žene i žene i žene i žene…

Islamska zajednica u Bosni i Hercegovini pozvala je u muslimanske vjernike da…

Ekološka katastrofa u Münchenu: Bosanac pola sata pali Golfa 2, dim od lož ulja proteže se sve do Kölna

Velika ekološka katastrofa potresa Njemačku. Oblak crnog dima koji se protezao od…

U BiH otkrivena skupina modernih internet terorista ‘www habija’

U organiziranoj akciji SIPA-e i MUP-a otkrivena je organizirana skupina radikalnih korisnika…

BREAKING NEWS: Putin potvrdio, invazija na Ukrajinu kreće 29. veljače

Svjetski mediji već danima bruje o potencijalnoj ruskoj invaziji na Ukrajinu. Preko…