Milan iz Zenice od malih je nogu bio žrtva ismijavanja jer je vjerovao da je Zemlja ravna ploča. Zbog toga su ga ismijavala djeca iz razreda, a kasnije i kolege na poslu pa čak i rodbina. Milan se žali da je jednom prilikom čak ostao i bez djevojke kada joj je na prvom spoju pokušao objasniti da nas masoni pokušavaju uvjeriti da je Zemlja okrugla kako bi porasla cijena globusa.

No, nakon godina i godina traganja za dokazom koji će uvjeriti baš svakoga, Milanu se napokon posrećilo i njegovo otkriće promijenit će svijet. Naime, dok je tražio autokartu za potez Novi Sad – Pančevo, Milan se zagledao u kartu i shvatio da mu je dokaz cijelo vrijeme pred nosom! Naime, autokarta je bila potpuno ravna, što je dokaz da je i cijela Zemlja ravna!

Milan tvrdi da je ovaj dokaz promaknuo svima pa je na Facebooku odmah objavio status sa slikom koja će promijeniti sve što znamo o svijetu oko nas. Na objavu je dobio 7 lajkova, što je više nego je uspio dobiti na bilo koji svoj prijašnji status pa se odmah obratio medijima jer je shvatio da je njegova objava dirnula mase.

U nastavku prenosimo kartu koju je Milan otkrio, a prenosimo i Milanovu teoriju kako bi karta izgledala da je Zemlja stvarno okrugla.

Karta koja dokazuje da je Zemlja ravna ploča:

autokarta

Kako bi karta izgledala da je Zemlja okrugla:

autokarta2