bandic fontana wide

Da gradonačelnik Zagreba neprestano dela, ne treba nikome posebno objašnjavati jer fontane niču poput novih članova u stranci koja je pobijedila na izborima. No, zagrebački Batman odlazi korak dalje, pa tako u zagrebački ZOO vrt dovodi kita ulješuru, divno stvorenje koje ima fontanu na leđima.

– Oduvek sam volil kitove, tak im je lepa fontana na leđima. Za sad bumo jednog deli tam di su bile foke, nek djeca gledaju tu divnu fontanu od Boga napravljenu. Da fontane nisu nekaj prekrasno, Bog ne bi je denul kitovima na leđa, ne? – odgovorio nam je Bandić dok smo ga zatekli kako pokušava postaviti delfine u fontane kod NSB-a.

– Ma nekaj samo probavamo. Kad bi stavili delfina u fontanu, a kak on isto ima fontanicu na leđima, imali bi fontanu u fontani, a to nema ni u Barceloni! Planiramo i soliti Bundek i Jarun uskoro. Tam bumo isto deli kitove, sam se nadam one plavetne jer je to boja Dinama, a i imaju dva otvora na leđima, pa bu više fontana za jadne građane Zagreba, kaj su željni te rapsodije vode u zraku – za kraj je poručio Bandić dok je nadzirao oživljavanje nesretnog delfina.

Možda ste propustili

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…