bandic jurican

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić osvrnuo se jutros na slučaj redatelja Daria Juričana, koji je odlukom Upravnog suda postao Milan Bandić, te mu je ponudio da, kada mu je već preuzeo ime, preuzme i barem polovicu USKOK-ovih optužnica na sebe.

Bandić tvrdi kako on nema ništa da redatelj preuzme njegovo ime i sve pogodnosti koje mu s time dolaze, ali da smatra kako bi bilo fer da onda preuzme i dio tereta.

-Milan Bandić je čovjek koji živi i vjeruje u socijaldemokraciju. Ako Juričan želi biti Bandić, onda mora živjeti po njegovim načelima preuzeti pola tereta na sebe – izjavio je gradonačelnik Bandić.

Gradonačelnik Bandić je dodao kako će biti široke ruke pa će prepustiti redatelju Bandiću da sam izabere koje će optužnice koje želi.

-Nek dođe kod mene, nek otvori ladicu i nek bira koja mu se najviše sviđa, pa nije gradonačelnik cicija – dodao je Bandić.

Bandić je ovim putem apelirao i na ostale društvene aktiviste, koji žele preuzeti njegovo ime po istim uvjetima da mu se jave jer materijala ima za minimalno 10 – 15 novih Bandića.

Možda ste propustili

ODGOVOR ČITATELJIMA ‘Visoki časni sud HDZ-a’ nije vijest s NewsBara!

U posljednjih nekoliko sati smo primili veći broj poruka čitatelja NewsBara koji su…

Hrvatska dobila počasnu titulu samuraja zbog vrsno izvedenog demografskog harakirija

Iz Japana su nedavno stigle dobre vijesti za Hrvatsku, koja je primljena…