polarni medvjed

Znanstvenici na bijelim obroncima centra Zemljine ploče na Arktiku nemalo su se iznenadili kad su sasvim nehotice naišli na novu životinjsku vrstu – čistokrvnog bipolarnog medvjeda.

Isprva su mislili kako se radi o običnom polarnom medvjedu, no shvatili su kako nešto ipak nije u redu nakon što su primijetili da medvjed doslovno plače od smijeha.

Znanstvenici su odlučili istražiti što je uzrok medvjeđe manične depresije te su nad medvjedom napravili niz testova, no kontrolni testovi iz matematike, prirode i društva, geografije, tehničke kulture i latinskog jezika samo su dodatno zbunili medvjeda koji ne zna čitati ni pisati, a nije išao ni u školu. No, sreća im se ipak na kraju osmjehnula.

Polarna lisica koja se našla u blizini, nakon što je znanstvenike ponudila još jednom porcijom čarobnih gljiva, otplesala je kazačok te im otkrila kako je jadnom medvjedu brat iz Hercegovine učinio medvjeđu uslugu zbog čega on ne zna bi li bio sretan ili tužan, jer na kraju krajeva – usluga je ipak usluga, bila ona medvjeđa ili ne.

Možda ste propustili

Teorija evolucije konačno je pokopana jer znanstvenici nikada nisu vidjeli da rebro evoluira u ženu

Teorija evolucije konačno je pokopana jer znanstvenici nikada nisu vidjeli da rebro…

Doktor s Hvara nominiran je za Nobelovu nagradu jer je izumio rengen na bazi bure koji prodire 10 puta dublje od X-zraka

Doktor s Hvara nominiran je za Nobelovu nagradu jer je izumio rengen…

Apple predstavio aplikaciju za pronalaženje G-točke uz pomoć GPS-a

Muškarci, od apsolutne ekstaze vaših ljepših polovica dijeli vas samo nekoliko kuna za novu aplikaciju! I nekoliko tisuća kuna ako nemate iPhone.

Bandić na Mars šalje sondu s fontanom

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić jučer je na Mars poslao sondu s fontanom.…

Nakon cijepljenja dječak počeo primati 5G signal na svome 4G telefonu

Dok je čitav svijet okupiran pandemijom koronavirusa velike korporacije predvođene Billom Gatesom…

Japanci dizajnirali realističnu lutku za seks koja ima glavobolje, dvoje djece i stambeni kredit

Japanci dizajnirali realističnu lutku za seks koja ima glavobolje, dvoje djece, brak…