frizure

Pandemija koronavirusa ostavila je neizbrisive posljedice na naš život. Dva mjeseca lockdowna mnoge je doveo do ruba, neki su posrnuli, uzeli iglu i počeli heklati, a drugi su spas potražili u škarama i pokazali svojim dečkima što to znači biti ružnija polovica u vezi.

Srećom, frizure su prolazna stanja, ali uspomene i fotografije na twitteru zavijek će služiti kao podsjetnik na tešku 2020.

Nakon objave ove fotografije, Roba Sherwooda je nazvao otac i zamolio ga da promjeni ime na društvenim mrežama, da ne dolazi kući za Dan zahvalnosti, te da se prestane koristiti obiteljskim prezimenom neko vrijeme.

Daniel se pohvalio kako ga je djevojka nespretno ošišala. No Daniel ne zna da Sophie zna što je radio s njenom prijateljicom na tavanu prošle godine. Ne Daniel, ovo nije bilo slučajno. I da Daniel, dobro si i prošao s obzirom na 2 i pol minute neugodne situacije na tavanu.

Jake je pokazao djevojci fotografiju svoje frizure od prošle godine i dobio je ovo. Slična stvar se dogodila i predsjedniku sabora Jandrokoviću kada je brijaču pokazao fotografiju Djeda mraza.

Rojs s kosom
RodjakLjubo/Facebook

Poznati gamer i influencer Ljubo Ćesić Rox nije vjerovao svojoj djevojci, pa je odlučio pričekati sa šišanjem do završetka pandemije. Rox – izdrži.