5861249610 86bbabe6c8 o

Predsjednik udruge Muenchen ’91., koji je trenutačno na kraćem boravku u Remetincu, ovlastio je svog zamjenika da pokrene ovu akciju kako bi skrenuo pozornost javnosti s ovog problema na nešto drugo. Poručuju kako im je dosta da ih se smatra neradnicima i ljenčinama te ističu kako čak 75 posto njihovih članova, iako su u invalidskoj mirovini, i dalje radi na gradilištima diljem Njemačke.

Naši su ljudi svi odreda časni, pošteni i prije svega vrijedni. Naš najmlađi član, 22-godišnji Ivo Mrkić, stopostotni je invalid Domovinskog rata, a svaki dan radi 10 sati i podiže vreće cementa od 50 kg. On ne traži nikakve zahvale nego samo malo poštovanja i da onaj pokvareni USKOK prestane ispitivati kojekakve privatne stvari. Dok su se neki skrivali tamo po bunkerima i barakama, mi smo bili ti koji smo zapeli i stvarali bolju budućnost za sebe i svoje, a sad bi nam netko rekao da to nije patriotizam – rekao je Mato Pavić, zamjenik predsjednika udruge Muenchen ’91.

Također im smeta što ih prozivaju da žive na teret državnog proračuna i da ništa ne pridonose. Stoga Pavić ističe kako je on osobno pomogao zdravstvenom sustavu s tri janjeta, dva pršuta i 1000 maraka, i to sve samo kako bi dobio poštenu dijagnozu. Na kraju su zaključili kako bi najradije napustili Hrvatsku zauvijek, ali zbog mirovine moraju svaka tri mjeseca dolaziti na kontrolne preglede.

Možda ste propustili

BREAKING NEWS: Trump nominiran za Nobelovu nagradu za mir

Ponekad se u svijetu pojavi vijest koja zaslužuje da je NewsBar prenese u originalnom i neizmjenjenom obliku. Ovo je jedna od tih vijesti.

Američki stručnjaci sumnjaju Latvija i Litva ipak nisu ista država

Vodeći američki stručnjaci za geografiju došli su do otkrića koje je zapanjilo…

SAD vraća 50.000 hrvatskih pištolja jer su istrenirani da pucaju samo na Srbe

Američki policajci su isprva bili uvjereni da su hrvatski pištolji neispravni jer nisu mogli pucati, ali hrvatska tvrtka im je poslala objašnjenje da pištolji rade sasvim normalno – kada su upereni u metu prave nacionalnosti

BREAKING NEWS: Banane u pidžami uhićene zbog pedofilskog materijala

Poznati televizijski dvojac Banane u pidžami proslavio se ranih ’90-ih jer ulazeći u pidžamama u dječje krevete

Gospa iz Međugorja objavila kako će se sljedeća dva tjedna ukazivati isključivo putem videolinka

Kraljica Mira objavila je sinoć kako se zbog preporuka Svjetske zdravstvene organizacije…

PAPA PORUČIO HOMOFOBIMA: “Ljubite bližnje kao što ljubite svoje koze. Dobro, ne baš toliko…”

Nakon što je uočio neobičan trend kod nekih vjernika, papa je uputio…